Press "Enter" to skip to content

Dit is zeer, zeer redelijke

Ik had beloofd in de voorkant van een goede maand, zal ik een weinig later: “Maar, er zijn ook verstandige ouders.”

Mevrouw knight ‘ s dochter Jamima is in de agenda met de opmerking “je Vraagt mij waarom”. Want van wat de afspraak is gemaakt. Soms is de telefoon blijft onduidelijk. Nadat de patiënten zijn vrij in de kamer, er is een nieuwe opmerking. Nu kon je weer vragen. Nu staat er op de PC “??”. Goed dan, laten we zien.

Ik: “Goede dag, wat gebeurt er met uw dochter?” Mevrouw de ridder: “ik wil van u weten.” Ik: “ze Heeft koorts?” Mevrouw Ridder: “Nee.” Ik: “Een Zere Keel?” Mevrouw ridder: “Niet dat ik weet.” Ik: “Door Het Geval? Spit?” Mevrouw Ridder: “Nee.” Ik: “Dus geen symptomen. En waarom is dat dan precies je met je … uh … Jamima nu hier?” Mevrouw ridder: “wel, het is zo, alle kinderen in de Kindi-groep zijn nu al ziek. Zelfs de leraren. En ik dacht, ik laat je een kijkje nemen, misschien vind je iets.” Ik: “Oh Ja?” Mevrouw Ridder: “Ja. Dit kan niet normaal zijn, dat Jamima heeft niets.”

Be First to Comment

Geef een reactie