Press "Enter" to skip to content

Een zeer persoonlijke visie op de helm te dragen tijdens het rijden een Fiets

Ik ben helemaal voor. Ik ben een dokter.

Om te rijden, die zijn helm tijdens het fietsen goed met geen muts of doek, en verscholen (onder, in het midden zitten, niet te ver naar voren of naar achteren, logische, juiste maat, een Vinger van de lucht tussen de kinband en de kaak van een veiligheidsgordel in de auto, u kunt wurgen, enz.), heeft gedaan voor zijn persoonlijke eigen zelfzuchtige veiligheid meer, dan zonder. Punt.

Een helm buit kan voor sommige mensen het plezier van het Fietsen (Ja, het ziet er Shit en het kapsel is meer dan), kan ik begrijpen, ook de studies (Australië? maar zonder een “controlegroep”, is waarschijnlijk te moeilijk zijn) ik begrijp het. Ik was ook in staat om te begrijpen van de algemene sociale verklaring, dat een daling in de Fiets-rijder bij de invoering van de verplichte helm wet zou leiden tot een toename van het aantal vaatziekten en obesitas, dat is, de algemene gezondheid dalende – het was een geschenk. Want, immers, er zijn andere sporten, en iedereen die serieus over de gezondheidszorg, de pers of anders maar een helm te dragen.

Het is de persoonlijke risico ‘ s. En de persoonlijke preventie van ernstig schedel-hersenletsel in het ongeluk zie Je genoeg van het spul. Voor onze kinderen, we denken, je kan niet voor zichzelf beslissen, dus “voorschrijven”, we meestal komen bij u terug met een helm. Mijn kinderen soms beweren, “ik ga alleen voor een korte tijd te Steffi” of “ik rijd voorzichtig” – wordt ook gegeven. Er zijn altijd de andere, de drijvende dom en gevaarlijk, en voorafgaand aan dat ik was de bescherming van mijn kinderen.

Omdat kinderen juist beter wanneer de ouders hetzelfde doen, ik draag een helm. Ik wil niet dat mijn kinderen om te roken, dus ik rook. Ik wil dat mijn kinderen gezond eten, dus eet ik gezond (ja, met al de zoete zonden, die ook zijn opgenomen). Mijn kinderen zijn niet toegestaan om te zitten in de auto op de achterbank en oud achterkant had zitplaatsen voor uw eigen bescherming. Draag je een helm en beschermers bij schaatsen (zoals zeker 80% van de inliner bestuurder, niet-representatieve tellen in het Park van het kasteel vijf weken geleden).

Er is dus geen wet van de helm, niet indirect via het net gekanteld medeplichtigheid in ongevallen zonder een helm. Dit is prima met me. Want als je hen aangeraakt, en dan moeten we denken ook over de verhoging van de premies voor skiërs, skydivers, rokers, en dronkaards. In het huishouden is vergelijkbaar. Het is erg moeilijk om de juiste grens. In het geval van verplichte helm wetten voor motorrijders en veiligheidsgordels is gedaan.

Ik denk dus dat is voor mij persoonlijk en mijn wijk. Want ik ben een dokter. Daarom draag ik zelfs een helm, zeg dit aan mijn kinderen, aan de kinderen in mijn praktijk en glimlach over de ouders die doen dit niet en vraag me af of je hebt ruzie met hun kinderen.

(c) foto door Thomas

Be First to Comment

Geef een reactie