Press "Enter" to skip to content

De Schröder-Interview in de tijd

Ik pas nu te lezen krijgen dit, na alle, reeds hebben besproken of je moet vertellen dat het God is, en of Jim knop is nu een Neger baby, en Efraïm Langkous, een Zuid-zee – of, de Zwarte koning. De hemel!

Ik denk dat aan het Interview slechts één ding: hier, een moeder is gevraagd hoe vele anderen. Met precies de juiste, en vraag de standpunten van hoe andere moeders (en vaders) waarderen. Wat is dit? Het heeft een monopolie op de waarheid, alleen omdat ze Minister voor familiezaken? Waarom moet ertoe leiden dat de tijd van zo ‘ n Gesprek? En waarom MS Schroeder heeft om akkoord te gaan met dit?

Ik heb nog te bakken, geen idee over het broodje, gewoon omdat ik een keer gebakken Scones Jamie Oliver. Of van de kinderen, alleen omdat ik bij de geboorte van mijn kinderen. Of de Paus van de Kinderen. Of de Minister van cultuur aan het schrijven van boeken of het schrijven van liedjes.

Achje, ik zie graden, Mevrouw Schroeder is een afgestudeerd socioloog. Dit maakt de zaak recht.

Be First to Comment

Geef een reactie