Press "Enter" to skip to content

Maar Ja, ook hier, het spijt me.

Ja, ik ben ook bezig met een persoonlijke review van het jaar, zelfs als het verschijnt aan de achterkant om een kijkje te nemen in de laatste paar jaar door de media. Ligt waarschijnlijk aan mijn leeftijd. Als u terug kijkt op uw meer.

Mijn Hoogtepunt van dit jaar, de Hatch was, natuurlijk, in mijn boek, dankzij het boek Agentschap, en de vriendelijke uitgeverij naast de deur naar de Babyrotz & ouders kunnen bang zijn[reclame link], uitgebracht in mei, het licht van de boeken van de wereld, samen met tienduizenden anders. De aanwezigheid in het boek van de markt en de verkoop lijsten was meer kans om zich te gedragen. In werkelijkheid, aangekomen, moet ik zeggen. Het boek heeft gehandeld als een non-fictie boek, volgens de uitgever, dan is het meer waarschijnlijk met een steady – of lange termijn, het heet de winkelier, want met een Beste. Als Funtitel – zoals de Cover al doet vermoeden – we zouden hebben verkocht, misschien een beetje meer. Maar die wilde dat? De uitgever behoudt zich terug naar mij met een aantal, in het geval van Amazon, het boek glijdt van tijd tot tijd in de laag van vijf cijfers-lijst (momenteel 16.130), Ja, dit is wat mijn exemplaren zijn al verdwenen. Veel dank aan Carmen Kölz, Ines Lauffer en Felix Rudloff, maar Diana Stübs en Daniel Mursa.

Ik ontdekte Twitter. Niet explosief elk uur een Tweet, maar op een regelmatige basis. Het is leuk om te volgen deze en die, en de leesbare teksten zijn meestal … nou ja, de geest?, omdat gecomprimeerd dan in sommige andere sociale netwerken. Ik dank alle volgers en alle, die ik ben achtergebleven. Er is ook een mooi 2013-Video en de Tijdlijn van de meest gefavten Tweets.

Deze Blog blijft. Ik gekraakte de vier miljoen views, 1.3 miljoen alleen voor 2013, ik dank de lezers voor uw Trouw. Er waren 180 berichten, bijna 4000 reacties, de meeste door Gwendolyn kucharsky en een onbekende Deelnemer de naam Mama🙂 – spoedig gevolgd door Jeb en Elawen. De heetste discussies waren in mijn polemiek voor de vaccinatie, als een verrast met het nieuwe vaccin tegen meningokokken B en de besnijdenis voor jongens. Hier is de officiële evaluatie van WordPress.

Persoonlijke Dingen? Daar zijn er veel van, je blijf bij me. Ik zag Berlijn weer, die was geweldig, en mijn vrouw heeft mij getoond, ten slotte, uw favoriete Ierland. Mijn kinderen zijn gezond, en plezier hebben op de school en boeken, piano en gitaar. De tuin in bloei, zelfs in het jaar😉, kon ik sport weer, een paar kilo ‘ s naar beneden en meer te gaan naar een theater. Doelen voor het nieuwe jaar.

Mijn Shorties voor het jaar 2013 boek? Sweet Tooth [reclame link]van Ian McEwan muziek? Gregory Porter Doofste Hoed? Gregory Porter Song? “Ander Liefde” van Tom Odell film? Inside Llewyn Davis TV-Serie? Huis En Downton Abbey? Bruce Springsteen in München migratie? Het conglomeraat aan de top van de Blog doopfeesten-discovery? Sjerp

Allemaal erg subjectief, wat de heck. Mijn grootste vreugde voor het komende jaar? Dat, voor mij, zoveel woog in te verblijven en u hebt veel plezier bij het lezen van mijn blog. Ik wens u allen een gelukkig Nieuw jaar 2014. Zie je binnenkort.

Be First to Comment

Geef een reactie