Press "Enter" to skip to content

ook normaal kost geld

een “eigen” baby, 14 dagen oud, een beetje smering het oog op een zijde. toch altijd een reden voor de ouders om te kijken over. maakt het net. Ik vraag me niet waarom, want een verloskundige de zorg van het.

vader: “Ja, Ja, komen de dag na morgen. maar als we dachten, maar we laten liever een arts naar kijken. het heeft al gezegd dat er soms.” ik: “ja. het is niets slecht. zijn meestal dicht bij de traanbuis, de tranen en de steken vast. met iets regelmatig afnemen met schoon water, dan.” vader: “Oh, ok. dus alles is normaal?” ik: “precies. u ziet elk ander kind.” vader: “dat is goed. dank u zeer veel. en sorry dat we kwamen.” Ik: “geen probleem.” vader: “je moet schrijven om mij, maar nog steeds een verklaring.” uh… zeker…

de eigen patiënten.

Be First to Comment

Geef een reactie