Press "Enter" to skip to content

Collega ‘ s op het werk

Ik draag de Kleine door de Praxistür en zij houden in de wachtkamer goed ingepakt op de schoot, want het voelt gewoon prettiger. Zuvieles van de buitenkant, wat irriteert je. Ze jankt zachtjes in zichzelf. Wie kan het haar kwalijk nemen? Altijd, deze Controleert de arts, en weer de domme spuiten. Rustig praat ik met haar, ze kalmeerde een beetje. Ik streel je een beetje, dat werkt altijd, vanaf het Janken, alleen een lichte – goed, peek is? Nadat u het weer op, dat we hier door de deur en terug naar huis. Ik weet dat al. Ze suist door de tuin en spelen alsof er niets gebeurd was.

Wij zijn geroepen om. Als ze beseft dit, hier gaat het Gezeur weer. Het is later in de spreekkamer vrij snel – de jaarlijkse Checkup, de gemiddelde niet-eu-Gepiekse, ok, ze is er niet meer, maar ook erg dapper, zelfs als ze zit op mijn schoot. De arts maakt het alleen met de verpleegkundige. Ik beschouw mezelf als de betere van de twee, krijg je een betere grip.

Aan het eind ze kijkt me aan, alsof je, wij van je verwachten dat je hier nu elke week. Ik kan u geruststellen. Een paar vriendelijke woorden van de arts, dan worden we ontslagen. We gaan aan de registratie, hier is altijd toegegeven hetzelfde. Privé. Debit card. Ik ben altijd geschokt, wat Wandelen hier hoeveelheid geld op de tafel, als ik kan in mijn praktijk alleen maar van dromen.

In de auto zit ze in de stoel veilig in de rug. Tevreden is anders. De eerste komt in de tuin in huis.

Tststs… je zal vandaag de dag niets eten voor het diner. Omdat het laat zien hoe je beledigd met mij. Katten bij de dierenarts …

Be First to Comment

Geef een reactie