Press "Enter" to skip to content

Evenwicht Tussen Werk En Privéleven

De vader heeft niet de handen in de heupen: “Ja, afgelopen nacht, want ze waren te bereiken.” Ik: “maar toen de hulpdiensten in het ziekenhuis, omdat u op elk moment terecht kan.” Vader: “Ja, precies, en als ik ga zitten en wacht tot uur.” Ik: “gedurende de dag, kunt u ons bereiken. De koorts had haar dochter niet voor het weekend?” Vader: “Mmh. We zijn gedreven om uw collega ‘ s in de stad. Het was op zijn minst 20: 30 in zijn eigen praktijk heeft gewerkt. Sinds had je”, hij wijst met de wijsvinger bij me. “uw zegen in de avond.”

De helper syndroom ik heb het opgeslagen in de kliniek. Het duurde een paar uur van de Therapie, maar ik was succesvol. Ik heb ook een gezin thuis, dat lijkt mij als buiten het weekend.

Be First to Comment

Geef een reactie