Press "Enter" to skip to content

De andere dag in de emergency service

Moeder: “ik wilde laten we de uitslag te kijken. Is dit normaal?” Ik: “Ja, dit is een reactie van de wangen, er is veel in de Winter als het koud is.” Moeder: “Wat kan ik er aan doen?” Ik: “Bissel lotion, gezichtscrème, vet, room, wat heb je.” Moeder: “En toen ik wilde vragen…?” Ik: “Ja?” Moeder: “is dit normaal?” Ik: “Hoe nu, vanwege de uitslag, zoals ik al zei…” mama: “nee, nee, als mijn kind ziet er zo normaal?” Ik: “Normaal, ja… ja, zeker. Waarom, wat bedoel je?” Moeder: “Nou, ziet eruit als een handicap, of?” Ik: “Hoe personen met een handicap?” Moeder: “Zo, geestelijk, verstandelijk gehandicapten?”

De Jongen was heel normaal, zwoeinhalb of zo, ze sprongen ook door de onderzoekkamer, motor veilig fit als een hoentje, lachte naar me, croaked zijn normaal is de taal van kinderen. Dus, in de nood, ik had gezien dat de familie voor, ben niet zo van het huis van het kind van de arts, dan is dit niet de rechter van dat, natuurlijk, eenvoudig, wanneer je ziet dat een kind slechts een paar minuten. Niet dat ik zou ziekten van de absolute Crack in termen van syndromen en fysionomie in het geval van de stofwisseling, maar de lichte epicanthal plooien, en de stompe neus was ik in staat te herkennen aan de Kleine, niets bijzonders. En hij had geeerbt bepaald door de moeder.

Ik: “wat maakt je dat zeggen, wat maakt je zo Bang? Vertelde de kinderarts wat?” Moeder: “nee, ik vind hem heel normaal. Mij maar gevraagd hebben twee Vriendinnen als mijn zoon was als normaal, het ziet er zo vreemd uit. Mentaal, te stoppen.”

Vrienden… Aha.

Be First to Comment

Geef een reactie