Press "Enter" to skip to content

De zomer berg

Het jaar is verdeeld in twee grote delen, de tijd van vóór de zomervakantie en de tijd daarna. Ik stel me een grote berg te beklimmen, is het, op de top is er een Plateau, dat zijn de drie vrije weken in de zomervakantie. Aan de voorkant is grijs en groen, dan brown en kleurrijk, de kleurrijke hebben een beetje wit, maar ik nauwelijks zie. In de praktijk wordt gedomineerd seizoen, die allemaal te maken hebben met kinderen en hun ziekten, te weten, in de Winter is het product van vet, in de zomer, rekken, niemand kon zich voorstellen dat een bodem, maar dat gevoel geeft mij dit gebergte.

Klom hij wil, door het begon na het nieuwe jaar, de koude tijd, de macht van de controle volumes ontploffing (het kan niet weten wat dat is) wilt doorgeven, scherp op carnaval, het brengt alle infecties eens wilde door het mengen, in de stille hoop op een beetje zon net voor Pasen, en het kwaad van April, de ziekten. Dan is de lente komt met de Pinkster-tijd – met uitzondering van dit jaar natuurlijk, want de berg was nog steiler. Tussen het reinigen is het nodig een paar stijgijzers of op zijn minst een Steigset, het was een V volgens de UIAA-schaal. Veel van de Motivatie van ouders en kinderen, veel van de slogans van de Kronieken, veel van het Verplaatsen van vaccinatie en preventieve zorg afspraken.

Maar op een gegeven moment sta ik op het hoogste Kamp voor de top klimmen, het is de laatste twee of drie weken. De langste van het jaar. Nu de dagen zijn als lijm, nu de borstvoeding patiënt, heb ik niet gezien in jaren plot – nu jullie allemaal weer komen. Nu de KV is op zoek naar zowel de AK, als alternatief, de beroepsvereniging voor nieuwe overeenkomsten of richtlijnen, vul het Zuur-komkommer-tijd met de bureaucratie. De handel licensing office of het Eichmann niet lang te wachten. Anders zou het te saai. En tot slot, het weer. Het is warm, gonzende in de lucht, de Ramen open te breken, of staat het redelijke evenwicht en de fans in de kamer circuleert vegen ogen de lucht. De warmte is als de zuurstof tekort voor de laatste verhogen – de bewegingen vertragen.

Maar dan sloeg ik de laatste haak, de laatste van het Touw en trekt me over de rand van de laatste kalenderdag van de hoge en touwen van mij aan de andere kant van de kleine vlakte, genaamd de vakantie. Ik heb niet langer het geval in het groene Gras aan de andere kant, nu de berg lijkt zo hoog, en de toename ligt ver achter me. Ik verzamel de touwen, leggen ze netjes op een veelheid van rollen naast me en legde mijn hoofd in de kleinste. Mijn blik gaat omhoog naar de wolken, de lucht, de stilte hier.

“Vaarwel, arts, en hebben een fijne vakantie. Je hebt een rest”, rond de geluiden van de beste MFB van alle aan de deur. De anderen zijn gratis. Wij beide zijn de laatste. Ik til je hoofd en zwaai met de Gamsbarthut. “Ja, heerlijk vakantiegevoel!” Het is verwennen.

Be First to Comment

Geef een reactie