Press "Enter" to skip to content

De Zomer Is Fruitvlieg Tijd

De moeder geeft haar zoon, “want je moet een kijkje nemen op de huid op het hoofd”. De fMFA pre.

Ik: “En wat is er precies op het hoofd?” Moeder: “Lucius is altijd zo geweest vreemd, hij krassen zichzelf opnieuw en opnieuw.” Ze begint te delen met de zeven jaar Haar – kapsel vrij merk Löw als Reus. Uiteindelijk legde ze twee, de wundgekratzt. Ik: “En hoe lang is dit al gaande?” Moeder: “Oh, dus twee weken. Hij krassen, dan blutets, dan heilts, verzorgt en weer.” Ik heb het Haar over te nemen, kijk naar rechts, naar links kijken, specifiek voor de top van het hoofd… omdat krabbelts. Ik: “O, lala, … omdat hoeden luizen.” Moeder: “Wat? Waar?” Ik zal het je laten zien, zijn er drie, een beetje traag, maar wel aanwezig. Moeder: “Oh, en de luizen?” Lucius: “Iiiihh!!” Ik: “niet zo slecht, kan goed worden behandeld.” Ik start mijn harde schijf voor het doel van Pediculosis lezing, sinds de moer valt mij aan het woord: “Maar de drie die ik nu.” Kies je de beestjes en kruimels op mijn vloer. Ik: “Al, maar als je al eieren…” moeder: “je kan het niet, ik heb gedood.” Ik: “Maar hij is al weken deze jeuk?” Lucius: “Iiiih, ga weg!” Moeder: “Ja, maar dan moet ik een verslag aan het welzijn?” Ik: “Ja, zeker. Laat het me weten in de school, de behandeling van vandaag en elke dag het haar kammen.” Moeder: “Goed, laten we eens kijken. Als het heeft vanavond niets meer, het is niet nodig om op te hangen aan de grote klok.” De mensen met een “tot” altijd “ik” denk dat het maar niet zeggen. Me: “Mmmh. Maar u bent verplicht…” moeder: “Wie wil er controle?” Ik: “… en ik ook, als adequate behandeling is niet gegarandeerd.” Wat niet waar is. Moeder: “Oh? U ook? Nou, dan.”

Het is het gebruikelijke advies eenheden. Het verlaten van moeder met kratzendem Lucius en de opmerking op de weg naar Buiten, als ook rustig mompelde: “een opstand door het echtpaar van fruitvliegjes.”

 

(c) foto ‘ s op DW!zzy en Gilles San Martin

Be First to Comment

Geef een reactie