Press "Enter" to skip to content

handyle voor bobele

ook spreek ik mezelf van tijd tot tijd in de desbetreffende winkels voor de geavanceerde elektronica nodig – ik ben niet dom.

bobele: “dokter kinderdok, dokter kinderdok!” ik: “Oh, Hallo, bobele, goed, hoe gaat het met u?” bobele: “doe je hier?” Ik: “ik koop. een nieuwe telefoon.” (voor de praktijk met afstandsbediening en snoer) bobele: “ik oorlog graad n mobiele telefoon!” ik: “echt? onzin, toch? je bent niet een beetje jong?” bobele “maar dokter kinderdok, ik ben al …” – denkt voor een ogenblik – “… zeven!”

om eerlijk te zijn. echt. nog steeds zijn moeder-dag-zeggen, was het slechts gaat om met de Heer in het rood is de mobiele telefoon contract. moeder: “wissense, de Heer dokter kinderdok, als hij aan het doen is buiten rond te rennen en te spelen, omdat ik niet wil dat hij achter hem gaan voor het diner.”

Ik heb besloten, ik ben hier als privé-zoals ik in de praktijk in de praktijk, en ik heb laten zien te begrijpen. wow. zeven jaar!.

mobiele telefoon-ster (pdf voor de bobeles) mobiele telefoon etiquette (voor de bob ‘ s)

Be First to Comment

Geef een reactie