Press "Enter" to skip to content

Als mijn hart geopend.

En dan deze sceptische één Jaar te U6, de eerste mazelen vaccinatie. De Kleine zijn te wijten aan de belanghebbende in, eerder verward, in het midden van de fremdel leeftijd, bij de Overgang naar de Dappere, zelf bepaald Egoentwickeln, begrijpelijk dat hij mij precies eens bekeken wat ik heb, want van hem en zijn knuffels Mama ‘ s wol. Naakt, hij wordt gewogen verse (heel vreemd! Nog iemand, een Vreemde, een vrouw met koude handen), altijd op de loer.

Het is het Interview met de moeder volgt te werk om het Vertrouwen door middel van observatie van de jonge kandidaten, veel weet al door de rapporten van de moeder. Wat doet hij wat hij kan, wat hij is, hoe hij zich beweegt, nacht acht, verstoppertje te spelen, aanvallen, lautiert, MamaPapaDadaBibabutzemann. Onderzoek, heel ok, een beetje Otoscope als geleuchte hier, vinger geschnippse, telefoon spelen met de stethoscoop, Kriebelende op de buik en rijden op een fiets met de benen, altijd in een vrolijke stemming, zonder veel contact met de ogen, maar met een hoop van mij, gebabbel gebabbel, wat ik doe en wat Je kunt Lachen. Het zicht in de mond, mooie aan het einde, vanwege de bijzonder onaangename.

Dan is de Vaccinatie: De moeder verklaart alles, voordelen, bijwerkingen, koorts in de eerste week, Impfmasern, lymfeklieren, koorts, krampen, risico ‘ s van niet-vaccinatie, voor de vrouw hier geen vraag over, is te gooien de biscuit gezicht held, later deze maand in de kwekerij aan de andere Virussen. Vervolgens de spuit gevangen, de sceptici weergegeven, de moer op de Arm gegeven die u kunnen kietel hem, laat hem toe om te regeren nek Knut, en zappzerapp, guckstdu niet geïnjecteerd in de “buitenste zijde van de bovenarm, distaal-lateraal, onderhuidse, Aspiratie is noodzakelijk’ dat hij niet eens in de gaten wat er gebeurt, maar, maar, maar, ziet U snel, wat is de kracht, van de scepsis van een kever mond, het putje op zijn kin vervormen tot een boete, de relevante Sporen.

Moeder ontspannen is, prikkelt, alles is geweldig, ik ben gewoon de stap, ik schudden mijn armen, mijn capriolen, lip bubble, tongue in cheek, wat je doet dus.

De kuiltjes, de rug ontspant, de Kever glijdt, de hoek van het oog glimlach, hij draait zich naar mij om en … het rekken van mijn armen. En ook op mijn Arm, hij lacht, met de heldere vrolijke ogen van de bewakers, tien seconden, dan zou hij terug in een knuffel van mama.

… wat vergemakkelijkt mijn dagelijkse werk.

Be First to Comment

Geef een reactie