Press "Enter" to skip to content

In mijn zak

Wat zich ophoopt in mijn tas om later te lezen. Nu ben ik eindelijk klaar:

Wat is het juiste ding om te doen? De eerste van de vele Lezingen in het Jura-filosoof Michael Sandel. Moeilijk te volgen voor mijn arme school engels, maar opbouwend. Door de manier, krijgt u een geweldig inzicht in de Amerikaanse stelsel van hoger onderwijs.

Iets voor de Anglofiele: de Moby-Dick Big Lezen. Bekende Engelsen en Amerikanen hebben Niet de alleen-lezen Wal-epic. Spannende. Fast-forward naar Hoofdstuk 58 en de stem van Benedict Cumberbatch luisteren.

Max Buddenbohm over de ziekte van zijn zoon, en hoe ziek de zelf-kracht, en hoe weinig je zou missen als ouder.

De arts die u echt kunt vertrouwen? Deze Grafiek geeft een nader inzicht. Die ontbreekt? Dr. Huis, naar mij via twitter aangesloten was. Ik had hem gelegen in de rechterbovenhoek van het geval van Dr. Huxtable, want er is geen derde Dimensie voor het gemak van.

Over de Uber en AirBnB-motion Stefan Schultz rants in. – manier van denken, ben ik bang, maar dat de ontwikkeling kan nauwelijks meer terug. Misschien hebben de gedachten worden heel naïef, want na alle, iedereen koopt bij ons op de rommelmarkt.

Nog heel vers, dus dat het nog steeds de geur van brood: Een nacht in een Gif uit de voorsteden van de muis.

En voor alles wat je Robin Williams Fans, die niet zoals ik deed in de vakantie, deze fascinerende man besloten om te scheuren zijn grappen vanaf nu op de hemelse sferen van het ultieme Interview:

Een Video:

Be First to Comment

Geef een reactie