Press "Enter" to skip to content

Dan is mijn naam Heribert

Van: [email protected] Naar: [email protected] Onderwerp: Re: uw brief aan de pedofilie artikel in de TIJD Nr 41 Sent: mon, Oct 08, 2013 07:07:42 PM

Hallo tijd, in plaats van de officiële ingezonden brief, ik zou graag om u mijn blog van vandaag – goed, eigenlijk is het een ingezonden brief: https://kinderdoc.wordpress.com/2013/10/08/padophilie-die-fehlende-entschuldigung/ Met vriendelijke Groet – een trouwe stam van lezers kinderdok —————

 

Van: doramü[email protected] Naar: [email protected] Onderwerp: uw Keserbrief naar pedofilie-artikel in de TIJD Nr 41 Sent: mon, Oct 11, 2013 1:40:42 PM

Lieve Kinderdok, uw brief heeft ons bereikt. Dank u voor. Onze redacteur zou publiceren uw brief nu op onze brieven pagina. Echter, zouden we moeten weten je ware identiteit. Je bloggen als een kinderdok, zou niet moeten. Als u toestemming voor de publicatie van uw brief? (…) Bedankt en groeten uit Hamburg, uw Dora Müller

DE TIJD editor-in-chief telefoon: +49 40/ 3280- 1170 Fax: +49 40/ 3280- 235 e-Mail: doramü[email protected] tijd Verlag Gerd Bucerius GmbH & co. KG Bucerius straat, ingang Speersort 1 d-20095 Hamburg

—————

Van: [email protected] Naar: doramü[email protected] Onderwerp: Re: uw brief aan de pedofilie artikel in de TIJD Nr 41 Sent: mon, Oct 11, 2013 6:56:42 PM

Geachte Mevrouw Müller, ik ben zeer verheugd over uw interesse in mijn brief/blog. Nu is het zo dat dit geschreven al – hoe – om op mijn Blog is verschenen. Betekent dat, zodra je mijn echte naam niet in de brief en weet iemand de vermelding van de Blog, de anonimiteit zou zijn gegaan.

Mijn echte naam is alleen bekend bij mijn vrouw, mijn uitgever , het boek agent, en mijn beste vriend. Ik zou willen dat zo houden. Aan de andere kant, ik begrijp ook uw inzettingen. Er is geen uitzondering (“Naam van de redactie is bekend”, enz.)? Er mag geen Link naar de Blog, is het niet de verdenking van reclame tot stilstand.

Voor mij, helaas, er zijn slechts twee manieren: u kunt publiceren onder het Pseudoniem kinderdok of ik moet het helaas doen zonder. Dit zou echter een groot medelijden. Mijn blog hebt geklikt in de laatste drie dagen reeds 10.000 x.

Nogmaals, Bedankt voor je belangstelling, groet, Kinderdok

PS ik Zal bloggen onze e-Mail uitwisseling?

—————

Op mijn Mail, geen antwoord kwam, helaas, wat jammer.

Nou, wat kan ik zeggen? In de TIJD van vandaag, er zijn vier mooie ingezonden brieven over het onderwerp van “pedofilie herwaardering in de TIJD”, maar helaas is mijn niet. Ondanks een vriendelijke mededeling. Ik kan begrijpen dat een prestigieuze krant wil afdrukken anonieme brieven aan de redactie, om niet te schumm leren en trollen in staat om mounts te gebruiken, maar de wereld wil een grapje, echt?

Toen ik hot Heribert volgende Keer. Groeten, Uw Dr. med. Heribert Wolters

(de naam van de editor heb ik veranderde de spelling te verlaten)

Be First to Comment

Geef een reactie