Press "Enter" to skip to content

De tijd is dringend!

fMFA: “dokter, als een collega aan de telefoon. Wil je praten dringend.” Ik: “Wie is het?” fMFA: “Een Dr hij zou Meissner weten van oberterzen, u.” Nooit van gehoord. Ik: “nog Nooit van gehoord. Nou, geef het mij.”

Ik: “Hallo, Kinderdok hier.” Meissner: “God zegene u, de Heer mate is er iets Dringend is.” Ik: “Hallo, Ja, wat is het?” Meissner: “Mijn zoon is in behandeling.” Meissner? Meissner? Ik neem snel op het toetsenbord. Dit is het niet. “Oh?”, Ik heb een vraag. Meissner: “Ja. Heeft de naam van mijn Ex, Pletzikowski.” Nu kan ik hem vinden. Voor acht jaar, ooit eens bij mij geweest, vier jaar geleden. Op Het Moment, Een Loopneus. Ik: “En wat is dat?” Meissner: “ik wilde alleen maar zeggen, nu komt. Heeft een neus bloedt. Komt uit de school. Mijn vrouw …, Ex…, hem oppakt rang. Zijn zeker al naar u onderweg. We moeten iets doen.” Ik: “Uh. Ok, alles is duidelijk. Dan laten we hem komen.” Meissner: “Robert is de naam van het.” Ik: “Fijn.” Meissner: “ik dacht, ik maak de call.” Me: “Mmmh.” Meissner: “Dus kreeg hij de oproep.” Ik: “Aha.” Meissner: “Ja, iets Dringend is.” Ik: “Ja?” Meissner: “Goed.” Breken. “Dan zal ik meer tijd hier.” Breken. Om dit te doen “heel veel.” Breken. “Tot Ziens, Meneer.” Ik: “Luister, Meneer Meissner.”

Het neemt niet meer dan tien minuten, er is een lange vrouw op hoge hakken schoenen van de persen te Wachten om in te loggen en registreer uw zoon als een “noodgeval”. De fMFA waren gewaarschuwd en zette Robert in de spreekkamer. Weet u wat te doen in geval van neus bloeden. Omdat de overige patiënten hebben een gedeeltelijk data, sommige van de anderen oren, nek-of buikpijn, en bloeden uit de neus toch heeft tijd nodig, ik laat mij om het even.

Als ik net van de ene kamer naar de volgende schakelaar, gooit de moeder uit de kamer, “arts Kinderdok, goed dat je nu!” Ik: “ik wilde eigenlijk voor…” … om de andere patiënten, ik zeg, denk, echter, we doen niet willen duwen de zaak onnodig en haar te volgen. Moeder: “Dat is echt dringend, dringend, dringend. Niet omdat mijn man… mijn Ex… dus Dr. Meissner genoemd?” Ik: “Ja, hij wel.” Moeder: “Zie je, zie je hoe belangrijk dit is?”

Wat kan ik zeggen? Robert zit braaf liggen op het onderzoek, de aangeboden papieren handdoek voor het Opvangen van de dodelijke hoeveelheid bloed …. ongebruikt. De neus droogt een beetje op. Hij grijnst naar mij in zijn alomvattende wijsheid van een zoon. Moeder wijst naar haar zoon: “Zie je, zie je?” Robert: “Oh, Mama…”

Be First to Comment

Geef een reactie